Kultur/arrangementer

 

 

Sjøbadet

Copyright 2012 © All Rights Reserved

 

Kurtur/aktiviteter:

Workshop / Saunadans

 

Panter Tanter produksjoner inviterte til workshop med Karstein Solli på Trondheim Sjøbad 21-23 august 2015.

 

Fredag 22. august: kl. 1800-2100

Lørdag 23. august: kl. 1000-1500

Søndag 24 august: kl. 1500-2100

 

Pris for deltakelse: 500 NOK (minimum 10 deltakere)

Påmelding: beritrusten@gmail.com eller tel: 93229162

Kursavgift betales ved workshopstart (kontant)

 

IDE:

Karstein Solli er en kapasitet innen samtidsdans og har arbeidet mye med dans/performance i en site specific setting (stedspesifikt). I denne workshopen tar vi i bruk alle sjøbadets fasiliteter. I løpet av workshopen skapes en sjøbaddans-event som presenteres for et publikum i siste bolk av workshopen. (kl. 2000-2100)

 

HVEM

Invitasjonen gjelder for alle, uansett alder, størrelse, kjønn, fysikk osv. Karstein Solli har stor evne til å få frem det hver enkelt kan bidra med og bake dette inn i stedets egenart, slik at opplevelsen blir magisk. Alle sjøbadere, venner av Trondheim Sjøbad og andre som er interessert i bad, badstu, stuping, bading, svømming, dans eller stedspesifikke performanceuttrykk, er velkommen til å delta.

 

MÅL

Workshopen og eventen har tittelen "Saunadans". Dette fordi Trondheim Sjøbad arbeider med å få realisert en badstu på Sjøbadet, og intensjonen er at workshopen og eventen skal bidra inn i dette.

 

Billettinntekten på selve eventen, der vi inviterer et publikum, går til badstu på Trondheim Sjøbadet.

 

Søndag 28. august 2016 kveld kl 19.30 blir det anledning til å høre Juni Dahr med flere på Sjøbadet i oppsetningen Av havet - refugees welcome.

 

PanterTanter Produksjoner lover en magisk aften. PTP gjorde første gang et kultur-event på Sjøbadet i 2001 ("Magiske øyeblikk"). Senere har vi iscenesatt alt fra Neptunkarneval til Ibsens "Fruen fra havet" og Hamingways "Den gamle mannen og havet". Ofte kun med sjøbadere som aktører.

 

Denne gang får vi altså storbesøk av Juni Dahr. Kjent for sin tolkning av mange kvinneskikkelser og sist awardet til beste forestilling med "Hedda Gabler" på en festival i Portugal.

 

Plattdans på stupekanten på St.Hansaften 2017 - høres ikke det stemningsfult og flott ut?

 

Arrangementet starter klokken 19.00 med Rasmus Rohde. Og så går det slag i slag utover kvelden.